http://www.ravsted.dk

  
KFUM - SPEJDERNE I RAVSTED

Havstedvej 18

6372 Bylderup - BovLav rutevejledning  HERGrupperådet:


Helle Degn-Petersen: helle@ravsted.dk, mobil 20491470

Bjarne Kling: familienkling@gmail.com, mobil 26277172

Thomas Juhl: thomas@ravsted.dk, mobil 21729510

Jan Clausen: clausenjan@icloud.com, mobil 21771919

Ingelise Juhl: ingelisejuhl@gmail.com, mobil 29864333Udlejning:

Tina Ommen: tina.ommen@live.dk


----

Ravsted KFUM blev oprettet som spejder gruppe i 1987

Indtil 2014 kunne børn, unge og voksne gå til spejder en gang om ugen, i Ravsted.  I 2014 var der ca. 30 børn – ulve og bævere, som gik til spejder her , og kun 3 ½ leder, hvilket var for lidt, når der skulle laves aktiviteter. Efter et par års søgen med lys og lygte efter flere ledere, uden at det lykkedes, måtte vi så desværre i sensommeren 2014 kaste håndklædet i ringen og stoppe for spejdervirksomhed for børnene.

Det vil sige, at Ravsted KFUM for nuværende holder pause, og kun har et grupperåd, som står for vedligeholdelse af bygningerne (spejderhytten og de små hytter) på Havstedvej, samt for udlejningen af disse.

Bag grupperådet er der en lille Rover klan (voksen spejdere), som mødes hver anden måned og arrangerer lidt spejder aktiviteter for hinanden.  Ind imellem inviterer vi også nogle spejder venner  til at deltage i nogle arrangementer. Spejdervenner er familier, som tidligere har haft tilknytning til Ravsted KFUM.

Vi lægger nogle gange billeder ind på hjemmesiden eller på facebook , hvis vi har haft nogle sjove spejderaktiviteter, så du/I kan følge lidt med i hvad vi laver.

Hvis du, som voksen kunne tænke dig at blive Rover, eller kunne tænke dig, at være med til at starte spejder for børn op igen, er du velkommen til at kontakte en fra grupperådet, for mere information.

Mange tidligere spejderbørn  og spejderledere  var kede af, at skulle stoppe med at gå til spejder, og håber meget på at der igen engang kan starte spejder op  for børn Ravsted.

 

Annoncér HER
Ravsted på facebook-klik HER
Ravsted by & sogns hjemmeside • 6372 Bylderup-Bov • Danmark •